ServeisActivitatsRutesEsportNaturaCultura
INICI
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
FRANÇAIS
 


La casa està preparada per allotjar 14 persones adultes. Cinc habitacions, dos triples amb llits individuals, dos triples amb un llit de matrimoni i un d’individual i una doble amb llar de foc, bany i bressol.                                                                                                                  

Tres banys amb dutxa o banyera. Ampla cuina i menjador amb tots els estris, sala d'estar amb llar de foc i llenya, ordinador connectat a internet, zona wifi, televisió de 37", home cinema, fil musical a tota la casa, jocs de taula, ... Rentadora de roba per estances llargues.                                                                                                                                          

En la fotografia s'observa part de l'arcada de pedra que hi havia en la casa i que ha quedat integrada en la cuina i menjador.

Ordinador connectat a la pantalla LCD de 37” per passar-hi arxius digitals i fotografies.. La planta baixa te cobertura wifi.

La llar de foc us permet crear un racó tranquil i acollidor on passar-hi bons moments. Hi ha llenya disponible inclosa en el preu del lloguer, tant per la llar de foc com per la barbacoa.

A la cuina hi trobareu tots els estris necessaris per preparar els àpats.

La pica tradicional de pedra original i usada fins al dia d’avui i les parets de pedra combinen amb els moderns equips: fogons elèctrics, forn, campana d’extracció de fums, rentavaixelles, nevera, congelador, microones, torradora, batedora, rentadora ...

Les amplies habitacions tenen cabuda per 14 persones. En una d’elles hi ha Tv 20", bany i la llar de foc original que hi havia en l’antiga cuina. Les altres comparteixen els tres banys que hi ha a la casa.

Les habitacions tenen roba de llit, tovalloles de bany i de mà, per a tots els clients. Les bigues originals restaurades suporten el revoltó català o, les llates de pi i rajoles de teuleria cuites i decorades amb lletada de calç, típiques de la Catalunya Nova.

En un dels banys hi ha la pica de pedra recuperada de la casa i les voltes tradicionals en les finestres de la façana. La pica es va trobar enterrada en el corral de la casa quan es va fer la neteja del terreny.

Els tres banys combinen els elements originals conservats i moderns equipaments. 

Podem observar les piques de marbre o pedra, els sostres amb revoltó català on hi ha, encara, les múltiples capes de pintura que han rebut i, per un altra banda, les noves dutxes o banyera amb aigua calenta, mampara de bany, fil musical, ...

El celler amb la volta realitzada amb arc de canó, es troba en excel·lent estat de conservació i representa un extraordinari exemple de la imaginació i capacitat de treball dels seus constructors

Hi trobareu diferents jocs de taula per passar el temps dins la casa: joc de cartes de pòquer, cartes espanyoles, trivial, dòmino, escacs, dames, parxís, ... 

Totes les dependències de la casa tenen fil musical on podreu escoltar emissores de ràdio o els arxius reproduïbles en l’ordinador.

Hi ha també un equip per escoltar en alta fidelitat pel·lícules, programes de televisió o la música preferida.

Piscina de 10.000 litres i mobiliari per estar-hi còmodament. Cadires i, una hamaca per llegir tranquil·lament, mentre un es bronzeja o s’està en la zona d’ombra.

La piscina s’omple amb l’aigua recollida de la pluja i emmagatzemada en les cisternes, utilitzada també per regar el jardí.

Trobareu una barbacoa amb la llenya, inclosa en el preu de lloguer, i els estris per manipular els àpats que hi elaboreu.

Llauna per preparar els “cargols a la brutesca” recepta pròpia de les Terres de Ponent o una paella, per coure-hi castanyes.

Disposeu d’una paellera amb fogó de gas butà per a cuinar-hi un suculent arròs o fideuà per a dinou comensals.Disposeu d’una paellera amb fogó de gas butà per a cuinar-hi un suculent arròs o fideuà per a dinou comensals.

Taula de ping pong amb paletes i pilotes. Diana amb dards de seguretat per evitar lesions als més petits.

Cinc bicicletes BTT de diferents talles per donar unes voltes pel terme o una ruta més llarga si es vol. Es disposa d’informació sobre itineraris amb diferent grau de dificultat per conèixer la comarca d’una manera alternativa.

Trobareu els tracks de rutes en bicicleta per la zona si visiteu WIKILOC CAL VALLS